Витамински комплекси

690.00 ден

GALVANIZE OMEGA3 | 100 caps

0 out of 5
(0)
SKU: N/A

OMEGA3 WITH HIGH DHA AND EPA CONTENT

Нарачај тука
690.00 ден 890.00 ден

GALVANIZE ZMB PRO | 60 caps

0 out of 5
(0)
SKU: N/A

ZINC, MAGNESIUM AND VITAMIN B6 FORMULA

Нарачај тука
490.00 ден

Melatovil® 20 ml

0 out of 5
(0)
SKU: N/A

Yamamoto® Research Melatovil® is a food supplement of melatonin, commonly used for its support to the reduction of time taken to fall asleep (the beneficial effect is obtained by consuming 1 mg of melatonin close to bedtime).

Нарачај тука
350.00 ден3,780.00 ден

OmegaPRO 240 Softgels & 20 Softgels

0 out of 5
(0)
SKU: N/A

Dietary supplement with concentrated fish oil suitable for adults and rich in Omega-3 fatty acids 5-star IFOS certification.

Select options
350.00 ден

VIT. C STRONG 500 | 100 caps

0 out of 5
(0)
SKU: N/A

500 mg of vitamin C per capsule

 • ENRICHED WITH A COMPLEX OF CITRUS BIOFLAVONOIDS AND ZINC
 • VITAMIN C CONTRIBUTES TO THE PROTECTION OF CELLS FROM OXIDATIVE STRESS
 • 500 MG OF VITAMIN C PER CAPSULE
Нарачај тука
590.00 ден

VIT. C STRONG 500 | 200 caps

0 out of 5
(0)
SKU: N/A

500 mg of vitamin C per capsule

 • ENRICHED WITH A COMPLEX OF CITRUS BIOFLAVONOIDS AND ZINC
 • VITAMIN C CONTRIBUTES TO THE PROTECTION OF CELLS FROM OXIDATIVE STRESS
 • 500 MG OF VITAMIN C PER CAPSULE
Нарачај тука
590.00 ден

ASHWAGANDHA MAX 60 caps

0 out of 5
(0)
SKU: N/A

ASHWAGANDHA ROOT EXTRACT

 • 9% WITHANOLIDES
 • RECOMMENDED OR ATHLETES EXPOSED TO THE EFFECTS OF STRESS
Нарачај тука
390.00 ден

100% VITAMINS & MINERALS | 60 caps

0 out of 5
(0)
SKU: N/A

ESSENTIAL VITAMINS AND MINERALS

 • HIGH DOSES OF THE MOST IMPORTANT VITAMINS AND MINERALS
 • DAY AND NIGHT CAPSULES
 • 375 MG OF MAGNESIUM
100% daily requirement day/night formula increased energy
Нарачај тука
990.00 ден

COLLAGEN RENOVER | 350 gr

0 out of 5
(0)
SKU: N/A

ЈА ОБНОВИВА ЗГЛОБНАТА РСКАВИЦА И ЈА ОДРЖУВА КОЖАТА ЗДРАВА И УБАВА

 • СИЛНИ ЗГЛОБОВИ И УБАВА КОЖА
 • КОМПЛЕКС ЗА РЕГЕНЕРАЦИЈА НА РСКАВИЦАТА
 • ВИСОКО БИОАКТИВНИ КОЛАГЕН ПЕПТИДИ
 • КОЛАГЕН ХИДРОЛИЗАТ ВИТАМИН Ц
Нарачај тука
520.00 ден

OMEGA 3-6-9 | 120 caps

0 out of 5
(0)
SKU: N/A

Boost Brain Function, Mental Health And Regulate Mood!

 • BETTER BRAIN AND HEART FUNCTION
 • FASTER ADAPTATION TO EXERCISE
 • FAST-ABSORBED GEL CAPSULES

Omega 3-6-9 fatty acid complex

Нарачај тука
590.00 ден 790.00 ден

Magnesium CITRATE 90 tablets

0 out of 5
(0)
SKU: N/A

Magnesium CITRATE

90 таблети                    30 дози             130 g нето тежина

Произведено во Италија

 

Magnesium CITRATE е додаток во исхраната кој содржи магнезиум, погоден за спортисти. Магнезиумот учествува во нормалниот електролитен баланс,  нормална мускулна функција и намалување на заморот и истоштеноста

 

Yamamoto® Nutrition presents Magnesium CITRATE. Magnesium CITRATE is a food supplement providing 450 mg of magnesium (from citrate). Magnesium contributes to the electrolyte balance* and to the physiological muscle function.

 

Нарачај тука
990.00 ден

Iso plus Powder 1505 gr

0 out of 5
(0)
SKU: N/A

• Концетрат на изотоничен напиток во прашкаста форма со додаток на Л-карнитин и Л-глтамин
• Ја надокнадува изгубената течност и минерали од трнингот
• Л-карнитинот стимулира и забрзува поголемо трошење на калории во текот на тренингот
• Л-глутаминот се грижи за поделотворна и побрза регенерација на мускулното ткиво после тренинг
• Овозможува подобра издрлживост

Нарачај тука

GALVANIZE OMEGA3 | 100 caps

0 out of 5
(0)

OMEGA3 WITH HIGH DHA AND EPA CONTENT

SKU: N/A
690.00 ден Нарачај тука

GALVANIZE ZMB PRO | 60 caps

0 out of 5
(0)

ZINC, MAGNESIUM AND VITAMIN B6 FORMULA

SKU: N/A
690.00 ден 890.00 ден Нарачај тука

Melatovil® 20 ml

0 out of 5
(0)

Yamamoto® Research Melatovil® is a food supplement of melatonin, commonly used for its support to the reduction of time taken to fall asleep (the beneficial effect is obtained by consuming 1 mg of melatonin close to bedtime).

SKU: N/A
490.00 ден Нарачај тука

OmegaPRO 240 Softgels & 20 Softgels

0 out of 5
(0)

Dietary supplement with concentrated fish oil suitable for adults and rich in Omega-3 fatty acids 5-star IFOS certification.

SKU: N/A
350.00 ден3,780.00 ден Select options

VIT. C STRONG 500 | 100 caps

0 out of 5
(0)

500 mg of vitamin C per capsule

 • ENRICHED WITH A COMPLEX OF CITRUS BIOFLAVONOIDS AND ZINC
 • VITAMIN C CONTRIBUTES TO THE PROTECTION OF CELLS FROM OXIDATIVE STRESS
 • 500 MG OF VITAMIN C PER CAPSULE
SKU: N/A
350.00 ден Нарачај тука

VIT. C STRONG 500 | 200 caps

0 out of 5
(0)

500 mg of vitamin C per capsule

 • ENRICHED WITH A COMPLEX OF CITRUS BIOFLAVONOIDS AND ZINC
 • VITAMIN C CONTRIBUTES TO THE PROTECTION OF CELLS FROM OXIDATIVE STRESS
 • 500 MG OF VITAMIN C PER CAPSULE
SKU: N/A
590.00 ден Нарачај тука

ASHWAGANDHA MAX 60 caps

0 out of 5
(0)

ASHWAGANDHA ROOT EXTRACT

 • 9% WITHANOLIDES
 • RECOMMENDED OR ATHLETES EXPOSED TO THE EFFECTS OF STRESS
SKU: N/A
590.00 ден Нарачај тука

100% VITAMINS & MINERALS | 60 caps

0 out of 5
(0)

ESSENTIAL VITAMINS AND MINERALS

 • HIGH DOSES OF THE MOST IMPORTANT VITAMINS AND MINERALS
 • DAY AND NIGHT CAPSULES
 • 375 MG OF MAGNESIUM
100% daily requirement day/night formula increased energy
SKU: N/A
390.00 ден Нарачај тука

COLLAGEN RENOVER | 350 gr

0 out of 5
(0)

ЈА ОБНОВИВА ЗГЛОБНАТА РСКАВИЦА И ЈА ОДРЖУВА КОЖАТА ЗДРАВА И УБАВА

 • СИЛНИ ЗГЛОБОВИ И УБАВА КОЖА
 • КОМПЛЕКС ЗА РЕГЕНЕРАЦИЈА НА РСКАВИЦАТА
 • ВИСОКО БИОАКТИВНИ КОЛАГЕН ПЕПТИДИ
 • КОЛАГЕН ХИДРОЛИЗАТ ВИТАМИН Ц
SKU: N/A
990.00 ден Нарачај тука

OMEGA 3-6-9 | 120 caps

0 out of 5
(0)

Boost Brain Function, Mental Health And Regulate Mood!

 • BETTER BRAIN AND HEART FUNCTION
 • FASTER ADAPTATION TO EXERCISE
 • FAST-ABSORBED GEL CAPSULES

Omega 3-6-9 fatty acid complex

SKU: N/A
520.00 ден Нарачај тука

Magnesium CITRATE 90 tablets

0 out of 5
(0)

Magnesium CITRATE

90 таблети                    30 дози             130 g нето тежина

Произведено во Италија

 

Magnesium CITRATE е додаток во исхраната кој содржи магнезиум, погоден за спортисти. Магнезиумот учествува во нормалниот електролитен баланс,  нормална мускулна функција и намалување на заморот и истоштеноста

 

Yamamoto® Nutrition presents Magnesium CITRATE. Magnesium CITRATE is a food supplement providing 450 mg of magnesium (from citrate). Magnesium contributes to the electrolyte balance* and to the physiological muscle function.

 

SKU: N/A
590.00 ден 790.00 ден Нарачај тука

Iso plus Powder 1505 gr

0 out of 5
(0)

• Концетрат на изотоничен напиток во прашкаста форма со додаток на Л-карнитин и Л-глтамин
• Ја надокнадува изгубената течност и минерали од трнингот
• Л-карнитинот стимулира и забрзува поголемо трошење на калории во текот на тренингот
• Л-глутаминот се грижи за поделотворна и побрза регенерација на мускулното ткиво после тренинг
• Овозможува подобра издрлживост

SKU: N/A
990.00 ден Нарачај тука

GALVANIZE OMEGA3 | 100 caps

0 out of 5
(0)

OMEGA3 WITH HIGH DHA AND EPA CONTENT

690.00 ден Нарачај тука

GALVANIZE ZMB PRO | 60 caps

0 out of 5
(0)

ZINC, MAGNESIUM AND VITAMIN B6 FORMULA

690.00 ден 890.00 ден Нарачај тука

Melatovil® 20 ml

0 out of 5
(0)

Yamamoto® Research Melatovil® is a food supplement of melatonin, commonly used for its support to the reduction of time taken to fall asleep (the beneficial effect is obtained by consuming 1 mg of melatonin close to bedtime).

490.00 ден Нарачај тука

OmegaPRO 240 Softgels & 20 Softgels

0 out of 5
(0)

Dietary supplement with concentrated fish oil suitable for adults and rich in Omega-3 fatty acids 5-star IFOS certification.

350.00 ден3,780.00 ден Select options

VIT. C STRONG 500 | 100 caps

0 out of 5
(0)

500 mg of vitamin C per capsule

 • ENRICHED WITH A COMPLEX OF CITRUS BIOFLAVONOIDS AND ZINC
 • VITAMIN C CONTRIBUTES TO THE PROTECTION OF CELLS FROM OXIDATIVE STRESS
 • 500 MG OF VITAMIN C PER CAPSULE
350.00 ден Нарачај тука

VIT. C STRONG 500 | 200 caps

0 out of 5
(0)

500 mg of vitamin C per capsule

 • ENRICHED WITH A COMPLEX OF CITRUS BIOFLAVONOIDS AND ZINC
 • VITAMIN C CONTRIBUTES TO THE PROTECTION OF CELLS FROM OXIDATIVE STRESS
 • 500 MG OF VITAMIN C PER CAPSULE
590.00 ден Нарачај тука

ASHWAGANDHA MAX 60 caps

0 out of 5
(0)

ASHWAGANDHA ROOT EXTRACT

 • 9% WITHANOLIDES
 • RECOMMENDED OR ATHLETES EXPOSED TO THE EFFECTS OF STRESS
590.00 ден Нарачај тука

100% VITAMINS & MINERALS | 60 caps

0 out of 5
(0)

ESSENTIAL VITAMINS AND MINERALS

 • HIGH DOSES OF THE MOST IMPORTANT VITAMINS AND MINERALS
 • DAY AND NIGHT CAPSULES
 • 375 MG OF MAGNESIUM
100% daily requirement day/night formula increased energy
390.00 ден Нарачај тука

COLLAGEN RENOVER | 350 gr

0 out of 5
(0)

ЈА ОБНОВИВА ЗГЛОБНАТА РСКАВИЦА И ЈА ОДРЖУВА КОЖАТА ЗДРАВА И УБАВА

 • СИЛНИ ЗГЛОБОВИ И УБАВА КОЖА
 • КОМПЛЕКС ЗА РЕГЕНЕРАЦИЈА НА РСКАВИЦАТА
 • ВИСОКО БИОАКТИВНИ КОЛАГЕН ПЕПТИДИ
 • КОЛАГЕН ХИДРОЛИЗАТ ВИТАМИН Ц
990.00 ден Нарачај тука

OMEGA 3-6-9 | 120 caps

0 out of 5
(0)

Boost Brain Function, Mental Health And Regulate Mood!

 • BETTER BRAIN AND HEART FUNCTION
 • FASTER ADAPTATION TO EXERCISE
 • FAST-ABSORBED GEL CAPSULES

Omega 3-6-9 fatty acid complex

520.00 ден Нарачај тука

Magnesium CITRATE 90 tablets

0 out of 5
(0)

Magnesium CITRATE

90 таблети                    30 дози             130 g нето тежина

Произведено во Италија

 

Magnesium CITRATE е додаток во исхраната кој содржи магнезиум, погоден за спортисти. Магнезиумот учествува во нормалниот електролитен баланс,  нормална мускулна функција и намалување на заморот и истоштеноста

 

Yamamoto® Nutrition presents Magnesium CITRATE. Magnesium CITRATE is a food supplement providing 450 mg of magnesium (from citrate). Magnesium contributes to the electrolyte balance* and to the physiological muscle function.

 

590.00 ден 790.00 ден Нарачај тука

Iso plus Powder 1505 gr

0 out of 5
(0)

• Концетрат на изотоничен напиток во прашкаста форма со додаток на Л-карнитин и Л-глтамин
• Ја надокнадува изгубената течност и минерали од трнингот
• Л-карнитинот стимулира и забрзува поголемо трошење на калории во текот на тренингот
• Л-глутаминот се грижи за поделотворна и побрза регенерација на мускулното ткиво после тренинг
• Овозможува подобра издрлживост

990.00 ден Нарачај тука

GALVANIZE OMEGA3 | 100 caps

0 out of 5
(0)

OMEGA3 WITH HIGH DHA AND EPA CONTENT

690.00 ден Нарачај тука

GALVANIZE ZMB PRO | 60 caps

0 out of 5
(0)

ZINC, MAGNESIUM AND VITAMIN B6 FORMULA

690.00 ден 890.00 ден Нарачај тука

Melatovil® 20 ml

0 out of 5
(0)

Yamamoto® Research Melatovil® is a food supplement of melatonin, commonly used for its support to the reduction of time taken to fall asleep (the beneficial effect is obtained by consuming 1 mg of melatonin close to bedtime).

490.00 ден Нарачај тука

OmegaPRO 240 Softgels & 20 Softgels

0 out of 5
(0)

Dietary supplement with concentrated fish oil suitable for adults and rich in Omega-3 fatty acids 5-star IFOS certification.

350.00 ден3,780.00 ден Select options

VIT. C STRONG 500 | 100 caps

0 out of 5
(0)

500 mg of vitamin C per capsule

 • ENRICHED WITH A COMPLEX OF CITRUS BIOFLAVONOIDS AND ZINC
 • VITAMIN C CONTRIBUTES TO THE PROTECTION OF CELLS FROM OXIDATIVE STRESS
 • 500 MG OF VITAMIN C PER CAPSULE
350.00 ден Нарачај тука

VIT. C STRONG 500 | 200 caps

0 out of 5
(0)

500 mg of vitamin C per capsule

 • ENRICHED WITH A COMPLEX OF CITRUS BIOFLAVONOIDS AND ZINC
 • VITAMIN C CONTRIBUTES TO THE PROTECTION OF CELLS FROM OXIDATIVE STRESS
 • 500 MG OF VITAMIN C PER CAPSULE
590.00 ден Нарачај тука

ASHWAGANDHA MAX 60 caps

0 out of 5
(0)

ASHWAGANDHA ROOT EXTRACT

 • 9% WITHANOLIDES
 • RECOMMENDED OR ATHLETES EXPOSED TO THE EFFECTS OF STRESS
590.00 ден Нарачај тука

100% VITAMINS & MINERALS | 60 caps

0 out of 5
(0)

ESSENTIAL VITAMINS AND MINERALS

 • HIGH DOSES OF THE MOST IMPORTANT VITAMINS AND MINERALS
 • DAY AND NIGHT CAPSULES
 • 375 MG OF MAGNESIUM
100% daily requirement day/night formula increased energy
390.00 ден Нарачај тука

COLLAGEN RENOVER | 350 gr

0 out of 5
(0)

ЈА ОБНОВИВА ЗГЛОБНАТА РСКАВИЦА И ЈА ОДРЖУВА КОЖАТА ЗДРАВА И УБАВА

 • СИЛНИ ЗГЛОБОВИ И УБАВА КОЖА
 • КОМПЛЕКС ЗА РЕГЕНЕРАЦИЈА НА РСКАВИЦАТА
 • ВИСОКО БИОАКТИВНИ КОЛАГЕН ПЕПТИДИ
 • КОЛАГЕН ХИДРОЛИЗАТ ВИТАМИН Ц
990.00 ден Нарачај тука

OMEGA 3-6-9 | 120 caps

0 out of 5
(0)

Boost Brain Function, Mental Health And Regulate Mood!

 • BETTER BRAIN AND HEART FUNCTION
 • FASTER ADAPTATION TO EXERCISE
 • FAST-ABSORBED GEL CAPSULES

Omega 3-6-9 fatty acid complex

520.00 ден Нарачај тука

Magnesium CITRATE 90 tablets

0 out of 5
(0)

Magnesium CITRATE

90 таблети                    30 дози             130 g нето тежина

Произведено во Италија

 

Magnesium CITRATE е додаток во исхраната кој содржи магнезиум, погоден за спортисти. Магнезиумот учествува во нормалниот електролитен баланс,  нормална мускулна функција и намалување на заморот и истоштеноста

 

Yamamoto® Nutrition presents Magnesium CITRATE. Magnesium CITRATE is a food supplement providing 450 mg of magnesium (from citrate). Magnesium contributes to the electrolyte balance* and to the physiological muscle function.

 

590.00 ден 790.00 ден Нарачај тука

Iso plus Powder 1505 gr

0 out of 5
(0)

• Концетрат на изотоничен напиток во прашкаста форма со додаток на Л-карнитин и Л-глтамин
• Ја надокнадува изгубената течност и минерали од трнингот
• Л-карнитинот стимулира и забрзува поголемо трошење на калории во текот на тренингот
• Л-глутаминот се грижи за поделотворна и побрза регенерација на мускулното ткиво после тренинг
• Овозможува подобра издрлживост

990.00 ден Нарачај тука

Showing all 12 results