Протеински десерти

130.00 ден

OATEIN HYPE BAR

0 out of 5
(0)
SKU: N/AНарачај тука
130.00 ден

OATEIN MILLIONAIRE CRUNCH

0 out of 5
(0)
SKU: N/AНарачај тука
60.00 ден

OATEIN LOW SUGAR FLAPJACK

0 out of 5
(0)
SKU: N/AНарачај тука
110.00 ден

OATEIN COOKIE

0 out of 5
(0)
SKU: N/AНарачај тука
490.00 ден

CHOCONUTTO [чоколаден путер од кикирики и кокос] 250 G

0 out of 5
(0)
SKU: N/A

✅ 100% природни состојки

 

✅ конзистентна кремаста структура

 

✅ Без додаден шекер, сол и палмино масло

 

✅ Кикирики како природен извор на протеин

 

✅ Одличен вкус

 

✅ Висок процент на омега 6

Нарачај тука
1,190.00 ден

SPORT DEFINITION PROTEIN CREPES – 1 KG

0 out of 5
(0)
SKU: N/A

✅ Секоја порција содржи 22гр протеин

✅ Без додаден шеќер

✅ Одличен извор на влакна

✅ Се базира на брашна од ориз и кокос

✅ Без глутен

Види повеќе
750.00 ден

TREC PROTEIN PANCAKES 750 gr

0 out of 5
(0)
SKU: N/A
 • The high protein content
 • High fiber
 • No added sugars, contains naturally occurring sugars
 • delicious flavors
 • Fast and healthy alternative to the traditional meal
Select options
3,290.00 ден

Casein 100 1800gr

0 out of 5
(0)
SKU: N/A

High Performance Slow Digestion Anti-Catabolic Protein Decreases Muscle Breakdown!

 • THE WORLD’S BEST SLOWLY ABSORBED PROTEIN
 • RICH IN ANTI-CATABOLIC AMINO ACIDS
 • PURE MICELLAR CASEIN
Нарачај тука

CHOCONUTTO [чоколаден путер од кикирики и кокос] 250 G

0 out of 5
(0)

✅ 100% природни состојки

 

✅ конзистентна кремаста структура

 

✅ Без додаден шекер, сол и палмино масло

 

✅ Кикирики како природен извор на протеин

 

✅ Одличен вкус

 

✅ Висок процент на омега 6

SKU: N/A
490.00 ден Нарачај тука

SPORT DEFINITION PROTEIN CREPES – 1 KG

0 out of 5
(0)

✅ Секоја порција содржи 22гр протеин

✅ Без додаден шеќер

✅ Одличен извор на влакна

✅ Се базира на брашна од ориз и кокос

✅ Без глутен

SKU: N/A
Availability:

Out of stock

1,190.00 ден Види повеќе

TREC PROTEIN PANCAKES 750 gr

0 out of 5
(0)
 • The high protein content
 • High fiber
 • No added sugars, contains naturally occurring sugars
 • delicious flavors
 • Fast and healthy alternative to the traditional meal
SKU: N/A
Availability:

Out of stock

750.00 ден Select options

Casein 100 1800gr

0 out of 5
(0)

High Performance Slow Digestion Anti-Catabolic Protein Decreases Muscle Breakdown!

 • THE WORLD’S BEST SLOWLY ABSORBED PROTEIN
 • RICH IN ANTI-CATABOLIC AMINO ACIDS
 • PURE MICELLAR CASEIN
SKU: N/A
3,290.00 ден Нарачај тука

CHOCONUTTO [чоколаден путер од кикирики и кокос] 250 G

0 out of 5
(0)

✅ 100% природни состојки

 

✅ конзистентна кремаста структура

 

✅ Без додаден шекер, сол и палмино масло

 

✅ Кикирики како природен извор на протеин

 

✅ Одличен вкус

 

✅ Висок процент на омега 6

490.00 ден Нарачај тука

SPORT DEFINITION PROTEIN CREPES – 1 KG

0 out of 5
(0)

✅ Секоја порција содржи 22гр протеин

✅ Без додаден шеќер

✅ Одличен извор на влакна

✅ Се базира на брашна од ориз и кокос

✅ Без глутен

Availability:

Out of stock

1,190.00 ден Види повеќе

TREC PROTEIN PANCAKES 750 gr

0 out of 5
(0)
 • The high protein content
 • High fiber
 • No added sugars, contains naturally occurring sugars
 • delicious flavors
 • Fast and healthy alternative to the traditional meal
Availability:

Out of stock

750.00 ден Select options

Casein 100 1800gr

0 out of 5
(0)

High Performance Slow Digestion Anti-Catabolic Protein Decreases Muscle Breakdown!

 • THE WORLD’S BEST SLOWLY ABSORBED PROTEIN
 • RICH IN ANTI-CATABOLIC AMINO ACIDS
 • PURE MICELLAR CASEIN
3,290.00 ден Нарачај тука

CHOCONUTTO [чоколаден путер од кикирики и кокос] 250 G

0 out of 5
(0)

✅ 100% природни состојки

 

✅ конзистентна кремаста структура

 

✅ Без додаден шекер, сол и палмино масло

 

✅ Кикирики како природен извор на протеин

 

✅ Одличен вкус

 

✅ Висок процент на омега 6

490.00 ден Нарачај тука

SPORT DEFINITION PROTEIN CREPES – 1 KG

0 out of 5
(0)

✅ Секоја порција содржи 22гр протеин

✅ Без додаден шеќер

✅ Одличен извор на влакна

✅ Се базира на брашна од ориз и кокос

✅ Без глутен

1,190.00 ден Види повеќе

TREC PROTEIN PANCAKES 750 gr

0 out of 5
(0)
 • The high protein content
 • High fiber
 • No added sugars, contains naturally occurring sugars
 • delicious flavors
 • Fast and healthy alternative to the traditional meal
750.00 ден Select options

Casein 100 1800gr

0 out of 5
(0)

High Performance Slow Digestion Anti-Catabolic Protein Decreases Muscle Breakdown!

 • THE WORLD’S BEST SLOWLY ABSORBED PROTEIN
 • RICH IN ANTI-CATABOLIC AMINO ACIDS
 • PURE MICELLAR CASEIN
3,290.00 ден Нарачај тука

Showing all 8 results