Протеини

60.00 ден

100 WHEY SHREDDED 30 GR

0 out of 5
(0)
SKU: N/AНарачај тука
2,490.00 ден

100 Whey Shredded 2100gr 70 servings

0 out of 5
(0)
SKU: N/AНарачај тука
1,190.00 ден

Collagen Shadow 240гр 20 дози

0 out of 5
(0)
SKU: N/AНарачај тука
1,290.00 ден 1,790.00 ден

BCAA JUICE 500gr Mango

0 out of 5
(0)
SKU: N/AНарачај тука
2,790.00 ден 3,390.00 ден

GALVANIZE 100 WHEY | 2280 GR

0 out of 5
(0)
SKU: N/A

SUPERIOR MATRIX OF WHEY PROTEIN CONCENTRATE ENHANCED WITH WHEY ISOLATE

 • 24g high-quality protein

 • No added sugar

 • Incredibly addictive taste

 • 100% instantized for easy mixing

 • Suitable for every type of use

Select options
1,390.00 ден 1,790.00 ден

GALVANIZE 100 WHEY | 900 GR

0 out of 5
(0)
SKU: N/A

SUPERIOR MATRIX OF WHEY PROTEIN CONCENTRATE ENHANCED WITH WHEY ISOLATE

 • 24g high-quality protein

 • No added sugar

 • Incredibly addictive taste

 • 100% instantized for easy mixing

 • Suitable for every type of use

Select options
2,490.00 ден 3,500.00 ден

Muscle Whey COMPLEX 2kg

0 out of 5
(0)
SKU: N/A

Muscle Whey COMPLEX

Muscle Whey COMPLEX is a whey protein concentrate food supplement, suitable for athletes performing intense physical activity. Protein contributes to the growth and maintenance of muscle mass. Whey protein naturally contains branched chain amino acids (BCAA).

Нарачај тука
70.00 ден

100% Whey 100 30 gr

0 out of 5
(0)
SKU: N/A
 • Состав во доза од 30гр
 • Протеини 24.36гр,
 • Јагленихидрати 2,34 од кои шекер 0,54гр,
 • Масти 0.87гр од кои заситени 0,51гр
Види повеќе
990.00 ден 1,190.00 ден

BOOSTER WHEY PROTEIN – 700 gr | Triple chocolate

0 out of 5
(0)
SKU: N/A

Booster Whey Protein 

 • CONTAINS PROTEINS, WHICH CONTRIBUTES TO THE GROWTH AND MAINTENANCE OF MUSCLE MASS
 • WITH THE ADDITION OF MCT OIL
Види повеќе
990.00 ден 1,190.00 ден

BOOSTER WHEY PROTEIN – 700 gr | Peanut Butter/Banana

0 out of 5
(0)
SKU: N/A

Booster Whey Protein 

 • CONTAINS PROTEINS, WHICH CONTRIBUTES TO THE GROWTH AND MAINTENANCE OF MUSCLE MASS
 • WITH THE ADDITION OF MCT OIL
Види повеќе
990.00 ден 1,190.00 ден

BOOSTER WHEY PROTEIN – 700 gr | Chocolate Wafer

0 out of 5
(0)
SKU: N/A

Booster Whey Protein 

 • CONTAINS PROTEINS, WHICH CONTRIBUTES TO THE GROWTH AND MAINTENANCE OF MUSCLE MASS
 • WITH THE ADDITION OF MCT OIL
Види повеќе
990.00 ден 1,190.00 ден

BOOSTER WHEY PROTEIN – 700 gr | Chocolate Candy

0 out of 5
(0)
SKU: N/A

Booster Whey Protein 

 • CONTAINS PROTEINS, WHICH CONTRIBUTES TO THE GROWTH AND MAINTENANCE OF MUSCLE MASS
 • WITH THE ADDITION OF MCT OIL
Види повеќе
1,690.00 ден 2,340.00 ден

Iso-FUJI® 700 gr

0 out of 5
(0)
SKU: N/A

ISO-FUJI додаток во исхраната кој содржи е ултрафилтерен и микрофилтриран протеински излат од сурутка со вкрстен проток, погоден за спортисти кои вршат напорна физичка активност.

Нарачај тука
1,290.00 ден

GreenDay® Vegefiit Protein 720gr

0 out of 5
(0)
SKU: N/AВиди повеќе
2,790.00 ден 3,390.00 ден

Casein 100 1800gr 60 servings

0 out of 5
(0)
SKU: N/A

High Performance Slow Digestion Anti-Catabolic Protein Decreases Muscle Breakdown!

 • THE WORLD’S BEST SLOWLY ABSORBED PROTEIN
 • RICH IN ANTI-CATABOLIC AMINO ACIDS
 • PURE MICELLAR CASEIN

100% micellar casein

Нарачај тука
1,590.00 ден

Ultra Whey COMPLEX 700 gr

0 out of 5
(0)
SKU: N/A

Ultra Whey COMPLEX

Произведено во Италија

Ultra Whey COMPLEX е додаток во исхраната кој содржи инстантен протеински излат од сурутка, погоден за спортисти кои вршат напорна физичка активност.

Протеините придонесуваат за раст и одржување на мускулната маса. Производот е исто така збогатен со витамин Б6 кој придонесува за намалување на заморот и истоштеноста, и и на нормалниот метаболизам на протеини и гликоген. Протеините со сурутка природно содржат амино киселини со разгранет синџир (BCAA).

Yamamoto® Nutrition presents Ultra Whey COMPLEX. Ultra Whey COMPLEX a dietary supplement made from whey protein with instantly soluble Vitamin B6, recommended for athletes.
Proteins contribute to the growth and maintenance of muscle mass, while Vitamin B6 combats fatigue.

Select options
4,990.00 ден

ISO100 HYDROLYZED | 2200 gr

0 out of 5
(0)
SKU: N/A
КОЛИЧИНА ВО СЕРВИРАЊЕ
ПРОТЕИН
25 гр
BCAAS
5.7 гр
LEUCINE
2.7 гр
Select options
3,300.00 ден 4,200.00 ден

Ultra Whey COMPLEX 2kg

0 out of 5
(0)
SKU: N/A

Ultra Whey COMPLEX

 66 дози             2,0 kg нето тежина

Произведено во Италија

Ultra Whey COMPLEX е додаток во исхраната кој содржи инстантен протеински излат од сурутка, погоден за спортисти кои вршат напорна физичка активност.

Протеините придонесуваат за раст и одржување на мускулната маса. Производот е исто така збогатен со витамин Б6 кој придонесува за намалување на заморот и истоштеноста, и и на нормалниот метаболизам на протеини и гликоген. Протеините со сурутка природно содржат амино киселини со разгранет синџир (BCAA).

 

 

Yamamoto® Nutrition presents Ultra Whey COMPLEX. Ultra Whey COMPLEX a dietary supplement made from whey protein with instantly soluble Vitamin B6, recommended for athletes.
Proteins contribute to the growth and maintenance of muscle mass, while Vitamin B6 combats fatigue.

Нарачај тука
4,800.00 ден 5,800.00 ден

Iso-FUJI® 2000 gr

0 out of 5
(0)
SKU: N/A

ISO-FUJI

66 дози             2,0 kg нето тежина

Произведено во Италија

 

ISO-FUJI додаток во исхраната кој содржи е ултрафилтерен и микрофилтриран протеински излат од сурутка со вкрстен проток, погоден за спортисти кои вршат напорна физичка активност.

Протеините придонесуваат за раст и одржување на мускулната маса. Производот е исто така збогатен со витамин Б6 кој придонесува за намалување на заморот и истоштеноста, и со бромелаин, дигестивен ензим од природен извор. Протеините со сурутка се со висока биолошка вредност и природно содржат амино киселини со разгранет синџир (BCAA).

 

Yamamoto® Nutrition Iso-FUJI® is a dietary supplement with a whey-protein basis isolated by cross-flow ultrafiltration and microfiltration. It is suitable for athletes who engage in strenuous physical activity.

Нарачај тука
1,550.00 ден 1,900.00 ден

Isolate 100 750 gr

0 out of 5
(0)
SKU: N/A

ИЗОЛАТ 100
ултра брз протеин совршен за брзо опоравување
и градење на чиста мускулна маса
25г протеин |0г јаглехидрати|159 БВ
– во 1 порција 30г

ЦФМ ВЕЈ ПРОТЕИН ИЗОЛАТ

ГРАТИС ДОСТАВА !!!

Нарачај тука
1,290.00 ден 1,790.00 ден Нарачај тука

GALVANIZE 100 WHEY | 2280 GR

0 out of 5
(0)

SUPERIOR MATRIX OF WHEY PROTEIN CONCENTRATE ENHANCED WITH WHEY ISOLATE

 • 24g high-quality protein

 • No added sugar

 • Incredibly addictive taste

 • 100% instantized for easy mixing

 • Suitable for every type of use

SKU: N/A
2,790.00 ден 3,390.00 ден Select options

GALVANIZE 100 WHEY | 900 GR

0 out of 5
(0)

SUPERIOR MATRIX OF WHEY PROTEIN CONCENTRATE ENHANCED WITH WHEY ISOLATE

 • 24g high-quality protein

 • No added sugar

 • Incredibly addictive taste

 • 100% instantized for easy mixing

 • Suitable for every type of use

SKU: N/A
1,390.00 ден 1,790.00 ден Select options

Muscle Whey COMPLEX 2kg

0 out of 5
(0)

Muscle Whey COMPLEX

Muscle Whey COMPLEX is a whey protein concentrate food supplement, suitable for athletes performing intense physical activity. Protein contributes to the growth and maintenance of muscle mass. Whey protein naturally contains branched chain amino acids (BCAA).

SKU: N/A
2,490.00 ден 3,500.00 ден Нарачај тука

100% Whey 100 30 gr

0 out of 5
(0)
 • Состав во доза од 30гр
 • Протеини 24.36гр,
 • Јагленихидрати 2,34 од кои шекер 0,54гр,
 • Масти 0.87гр од кои заситени 0,51гр
SKU: N/A
Availability:

Out of stock

70.00 ден Види повеќе

BOOSTER WHEY PROTEIN – 700 gr | Triple chocolate

0 out of 5
(0)

Booster Whey Protein 

 • CONTAINS PROTEINS, WHICH CONTRIBUTES TO THE GROWTH AND MAINTENANCE OF MUSCLE MASS
 • WITH THE ADDITION OF MCT OIL
SKU: N/A
Availability:

Out of stock

990.00 ден 1,190.00 ден Види повеќе

BOOSTER WHEY PROTEIN – 700 gr | Peanut Butter/Banana

0 out of 5
(0)

Booster Whey Protein 

 • CONTAINS PROTEINS, WHICH CONTRIBUTES TO THE GROWTH AND MAINTENANCE OF MUSCLE MASS
 • WITH THE ADDITION OF MCT OIL
SKU: N/A
Availability:

Out of stock

990.00 ден 1,190.00 ден Види повеќе

BOOSTER WHEY PROTEIN – 700 gr | Chocolate Wafer

0 out of 5
(0)

Booster Whey Protein 

 • CONTAINS PROTEINS, WHICH CONTRIBUTES TO THE GROWTH AND MAINTENANCE OF MUSCLE MASS
 • WITH THE ADDITION OF MCT OIL
SKU: N/A
Availability:

Out of stock

990.00 ден 1,190.00 ден Види повеќе

BOOSTER WHEY PROTEIN – 700 gr | Chocolate Candy

0 out of 5
(0)

Booster Whey Protein 

 • CONTAINS PROTEINS, WHICH CONTRIBUTES TO THE GROWTH AND MAINTENANCE OF MUSCLE MASS
 • WITH THE ADDITION OF MCT OIL
SKU: N/A
Availability:

Out of stock

990.00 ден 1,190.00 ден Види повеќе

Iso-FUJI® 700 gr

0 out of 5
(0)

ISO-FUJI додаток во исхраната кој содржи е ултрафилтерен и микрофилтриран протеински излат од сурутка со вкрстен проток, погоден за спортисти кои вршат напорна физичка активност.

SKU: N/A
1,690.00 ден 2,340.00 ден Нарачај тука
Availability:

Out of stock

1,290.00 ден Види повеќе

Casein 100 1800gr 60 servings

0 out of 5
(0)

High Performance Slow Digestion Anti-Catabolic Protein Decreases Muscle Breakdown!

 • THE WORLD’S BEST SLOWLY ABSORBED PROTEIN
 • RICH IN ANTI-CATABOLIC AMINO ACIDS
 • PURE MICELLAR CASEIN

100% micellar casein

SKU: N/A
2,790.00 ден 3,390.00 ден Нарачај тука

Ultra Whey COMPLEX 700 gr

0 out of 5
(0)

Ultra Whey COMPLEX

Произведено во Италија

Ultra Whey COMPLEX е додаток во исхраната кој содржи инстантен протеински излат од сурутка, погоден за спортисти кои вршат напорна физичка активност.

Протеините придонесуваат за раст и одржување на мускулната маса. Производот е исто така збогатен со витамин Б6 кој придонесува за намалување на заморот и истоштеноста, и и на нормалниот метаболизам на протеини и гликоген. Протеините со сурутка природно содржат амино киселини со разгранет синџир (BCAA).

Yamamoto® Nutrition presents Ultra Whey COMPLEX. Ultra Whey COMPLEX a dietary supplement made from whey protein with instantly soluble Vitamin B6, recommended for athletes.
Proteins contribute to the growth and maintenance of muscle mass, while Vitamin B6 combats fatigue.

SKU: N/A
1,590.00 ден Select options

ISO100 HYDROLYZED | 2200 gr

0 out of 5
(0)
КОЛИЧИНА ВО СЕРВИРАЊЕ
ПРОТЕИН
25 гр
BCAAS
5.7 гр
LEUCINE
2.7 гр
SKU: N/A
4,990.00 ден Select options

Ultra Whey COMPLEX 2kg

0 out of 5
(0)

Ultra Whey COMPLEX

 66 дози             2,0 kg нето тежина

Произведено во Италија

Ultra Whey COMPLEX е додаток во исхраната кој содржи инстантен протеински излат од сурутка, погоден за спортисти кои вршат напорна физичка активност.

Протеините придонесуваат за раст и одржување на мускулната маса. Производот е исто така збогатен со витамин Б6 кој придонесува за намалување на заморот и истоштеноста, и и на нормалниот метаболизам на протеини и гликоген. Протеините со сурутка природно содржат амино киселини со разгранет синџир (BCAA).

 

 

Yamamoto® Nutrition presents Ultra Whey COMPLEX. Ultra Whey COMPLEX a dietary supplement made from whey protein with instantly soluble Vitamin B6, recommended for athletes.
Proteins contribute to the growth and maintenance of muscle mass, while Vitamin B6 combats fatigue.

SKU: N/A
3,300.00 ден 4,200.00 ден Нарачај тука

Iso-FUJI® 2000 gr

0 out of 5
(0)

ISO-FUJI

66 дози             2,0 kg нето тежина

Произведено во Италија

 

ISO-FUJI додаток во исхраната кој содржи е ултрафилтерен и микрофилтриран протеински излат од сурутка со вкрстен проток, погоден за спортисти кои вршат напорна физичка активност.

Протеините придонесуваат за раст и одржување на мускулната маса. Производот е исто така збогатен со витамин Б6 кој придонесува за намалување на заморот и истоштеноста, и со бромелаин, дигестивен ензим од природен извор. Протеините со сурутка се со висока биолошка вредност и природно содржат амино киселини со разгранет синџир (BCAA).

 

Yamamoto® Nutrition Iso-FUJI® is a dietary supplement with a whey-protein basis isolated by cross-flow ultrafiltration and microfiltration. It is suitable for athletes who engage in strenuous physical activity.

SKU: N/A
4,800.00 ден 5,800.00 ден Нарачај тука

Isolate 100 750 gr

0 out of 5
(0)

ИЗОЛАТ 100
ултра брз протеин совршен за брзо опоравување
и градење на чиста мускулна маса
25г протеин |0г јаглехидрати|159 БВ
– во 1 порција 30г

ЦФМ ВЕЈ ПРОТЕИН ИЗОЛАТ

ГРАТИС ДОСТАВА !!!

SKU: N/A
1,550.00 ден 1,900.00 ден Нарачај тука

GALVANIZE 100 WHEY | 2280 GR

0 out of 5
(0)

SUPERIOR MATRIX OF WHEY PROTEIN CONCENTRATE ENHANCED WITH WHEY ISOLATE

 • 24g high-quality protein

 • No added sugar

 • Incredibly addictive taste

 • 100% instantized for easy mixing

 • Suitable for every type of use

2,790.00 ден 3,390.00 ден Select options

GALVANIZE 100 WHEY | 900 GR

0 out of 5
(0)

SUPERIOR MATRIX OF WHEY PROTEIN CONCENTRATE ENHANCED WITH WHEY ISOLATE

 • 24g high-quality protein

 • No added sugar

 • Incredibly addictive taste

 • 100% instantized for easy mixing

 • Suitable for every type of use

1,390.00 ден 1,790.00 ден Select options

Muscle Whey COMPLEX 2kg

0 out of 5
(0)

Muscle Whey COMPLEX

Muscle Whey COMPLEX is a whey protein concentrate food supplement, suitable for athletes performing intense physical activity. Protein contributes to the growth and maintenance of muscle mass. Whey protein naturally contains branched chain amino acids (BCAA).

2,490.00 ден 3,500.00 ден Нарачај тука

100% Whey 100 30 gr

0 out of 5
(0)
 • Состав во доза од 30гр
 • Протеини 24.36гр,
 • Јагленихидрати 2,34 од кои шекер 0,54гр,
 • Масти 0.87гр од кои заситени 0,51гр
Availability:

Out of stock

70.00 ден Види повеќе

BOOSTER WHEY PROTEIN – 700 gr | Triple chocolate

0 out of 5
(0)

Booster Whey Protein 

 • CONTAINS PROTEINS, WHICH CONTRIBUTES TO THE GROWTH AND MAINTENANCE OF MUSCLE MASS
 • WITH THE ADDITION OF MCT OIL
Availability:

Out of stock

990.00 ден 1,190.00 ден Види повеќе

BOOSTER WHEY PROTEIN – 700 gr | Peanut Butter/Banana

0 out of 5
(0)

Booster Whey Protein 

 • CONTAINS PROTEINS, WHICH CONTRIBUTES TO THE GROWTH AND MAINTENANCE OF MUSCLE MASS
 • WITH THE ADDITION OF MCT OIL
Availability:

Out of stock

990.00 ден 1,190.00 ден Види повеќе

BOOSTER WHEY PROTEIN – 700 gr | Chocolate Wafer

0 out of 5
(0)

Booster Whey Protein 

 • CONTAINS PROTEINS, WHICH CONTRIBUTES TO THE GROWTH AND MAINTENANCE OF MUSCLE MASS
 • WITH THE ADDITION OF MCT OIL
Availability:

Out of stock

990.00 ден 1,190.00 ден Види повеќе

BOOSTER WHEY PROTEIN – 700 gr | Chocolate Candy

0 out of 5
(0)

Booster Whey Protein 

 • CONTAINS PROTEINS, WHICH CONTRIBUTES TO THE GROWTH AND MAINTENANCE OF MUSCLE MASS
 • WITH THE ADDITION OF MCT OIL
Availability:

Out of stock

990.00 ден 1,190.00 ден Види повеќе

Iso-FUJI® 700 gr

0 out of 5
(0)

ISO-FUJI додаток во исхраната кој содржи е ултрафилтерен и микрофилтриран протеински излат од сурутка со вкрстен проток, погоден за спортисти кои вршат напорна физичка активност.

1,690.00 ден 2,340.00 ден Нарачај тука

Casein 100 1800gr 60 servings

0 out of 5
(0)

High Performance Slow Digestion Anti-Catabolic Protein Decreases Muscle Breakdown!

 • THE WORLD’S BEST SLOWLY ABSORBED PROTEIN
 • RICH IN ANTI-CATABOLIC AMINO ACIDS
 • PURE MICELLAR CASEIN

100% micellar casein

2,790.00 ден 3,390.00 ден Нарачај тука

Ultra Whey COMPLEX 700 gr

0 out of 5
(0)

Ultra Whey COMPLEX

Произведено во Италија

Ultra Whey COMPLEX е додаток во исхраната кој содржи инстантен протеински излат од сурутка, погоден за спортисти кои вршат напорна физичка активност.

Протеините придонесуваат за раст и одржување на мускулната маса. Производот е исто така збогатен со витамин Б6 кој придонесува за намалување на заморот и истоштеноста, и и на нормалниот метаболизам на протеини и гликоген. Протеините со сурутка природно содржат амино киселини со разгранет синџир (BCAA).

Yamamoto® Nutrition presents Ultra Whey COMPLEX. Ultra Whey COMPLEX a dietary supplement made from whey protein with instantly soluble Vitamin B6, recommended for athletes.
Proteins contribute to the growth and maintenance of muscle mass, while Vitamin B6 combats fatigue.

1,590.00 ден Select options

ISO100 HYDROLYZED | 2200 gr

0 out of 5
(0)
КОЛИЧИНА ВО СЕРВИРАЊЕ
ПРОТЕИН
25 гр
BCAAS
5.7 гр
LEUCINE
2.7 гр
4,990.00 ден Select options

Ultra Whey COMPLEX 2kg

0 out of 5
(0)

Ultra Whey COMPLEX

 66 дози             2,0 kg нето тежина

Произведено во Италија

Ultra Whey COMPLEX е додаток во исхраната кој содржи инстантен протеински излат од сурутка, погоден за спортисти кои вршат напорна физичка активност.

Протеините придонесуваат за раст и одржување на мускулната маса. Производот е исто така збогатен со витамин Б6 кој придонесува за намалување на заморот и истоштеноста, и и на нормалниот метаболизам на протеини и гликоген. Протеините со сурутка природно содржат амино киселини со разгранет синџир (BCAA).

 

 

Yamamoto® Nutrition presents Ultra Whey COMPLEX. Ultra Whey COMPLEX a dietary supplement made from whey protein with instantly soluble Vitamin B6, recommended for athletes.
Proteins contribute to the growth and maintenance of muscle mass, while Vitamin B6 combats fatigue.

3,300.00 ден 4,200.00 ден Нарачај тука

Iso-FUJI® 2000 gr

0 out of 5
(0)

ISO-FUJI

66 дози             2,0 kg нето тежина

Произведено во Италија

 

ISO-FUJI додаток во исхраната кој содржи е ултрафилтерен и микрофилтриран протеински излат од сурутка со вкрстен проток, погоден за спортисти кои вршат напорна физичка активност.

Протеините придонесуваат за раст и одржување на мускулната маса. Производот е исто така збогатен со витамин Б6 кој придонесува за намалување на заморот и истоштеноста, и со бромелаин, дигестивен ензим од природен извор. Протеините со сурутка се со висока биолошка вредност и природно содржат амино киселини со разгранет синџир (BCAA).

 

Yamamoto® Nutrition Iso-FUJI® is a dietary supplement with a whey-protein basis isolated by cross-flow ultrafiltration and microfiltration. It is suitable for athletes who engage in strenuous physical activity.

4,800.00 ден 5,800.00 ден Нарачај тука

Isolate 100 750 gr

0 out of 5
(0)

ИЗОЛАТ 100
ултра брз протеин совршен за брзо опоравување
и градење на чиста мускулна маса
25г протеин |0г јаглехидрати|159 БВ
– во 1 порција 30г

ЦФМ ВЕЈ ПРОТЕИН ИЗОЛАТ

ГРАТИС ДОСТАВА !!!

1,550.00 ден 1,900.00 ден Нарачај тука

GALVANIZE 100 WHEY | 2280 GR

0 out of 5
(0)

SUPERIOR MATRIX OF WHEY PROTEIN CONCENTRATE ENHANCED WITH WHEY ISOLATE

 • 24g high-quality protein

 • No added sugar

 • Incredibly addictive taste

 • 100% instantized for easy mixing

 • Suitable for every type of use

2,790.00 ден 3,390.00 ден Select options

GALVANIZE 100 WHEY | 900 GR

0 out of 5
(0)

SUPERIOR MATRIX OF WHEY PROTEIN CONCENTRATE ENHANCED WITH WHEY ISOLATE

 • 24g high-quality protein

 • No added sugar

 • Incredibly addictive taste

 • 100% instantized for easy mixing

 • Suitable for every type of use

1,390.00 ден 1,790.00 ден Select options

Muscle Whey COMPLEX 2kg

0 out of 5
(0)

Muscle Whey COMPLEX

Muscle Whey COMPLEX is a whey protein concentrate food supplement, suitable for athletes performing intense physical activity. Protein contributes to the growth and maintenance of muscle mass. Whey protein naturally contains branched chain amino acids (BCAA).

2,490.00 ден 3,500.00 ден Нарачај тука

100% Whey 100 30 gr

0 out of 5
(0)
 • Состав во доза од 30гр
 • Протеини 24.36гр,
 • Јагленихидрати 2,34 од кои шекер 0,54гр,
 • Масти 0.87гр од кои заситени 0,51гр
70.00 ден Види повеќе

BOOSTER WHEY PROTEIN – 700 gr | Triple chocolate

0 out of 5
(0)

Booster Whey Protein 

 • CONTAINS PROTEINS, WHICH CONTRIBUTES TO THE GROWTH AND MAINTENANCE OF MUSCLE MASS
 • WITH THE ADDITION OF MCT OIL
990.00 ден 1,190.00 ден Види повеќе

BOOSTER WHEY PROTEIN – 700 gr | Peanut Butter/Banana

0 out of 5
(0)

Booster Whey Protein 

 • CONTAINS PROTEINS, WHICH CONTRIBUTES TO THE GROWTH AND MAINTENANCE OF MUSCLE MASS
 • WITH THE ADDITION OF MCT OIL
990.00 ден 1,190.00 ден Види повеќе

BOOSTER WHEY PROTEIN – 700 gr | Chocolate Wafer

0 out of 5
(0)

Booster Whey Protein 

 • CONTAINS PROTEINS, WHICH CONTRIBUTES TO THE GROWTH AND MAINTENANCE OF MUSCLE MASS
 • WITH THE ADDITION OF MCT OIL
990.00 ден 1,190.00 ден Види повеќе

BOOSTER WHEY PROTEIN – 700 gr | Chocolate Candy

0 out of 5
(0)

Booster Whey Protein 

 • CONTAINS PROTEINS, WHICH CONTRIBUTES TO THE GROWTH AND MAINTENANCE OF MUSCLE MASS
 • WITH THE ADDITION OF MCT OIL
990.00 ден 1,190.00 ден Види повеќе

Iso-FUJI® 700 gr

0 out of 5
(0)

ISO-FUJI додаток во исхраната кој содржи е ултрафилтерен и микрофилтриран протеински излат од сурутка со вкрстен проток, погоден за спортисти кои вршат напорна физичка активност.

1,690.00 ден 2,340.00 ден Нарачај тука

Casein 100 1800gr 60 servings

0 out of 5
(0)

High Performance Slow Digestion Anti-Catabolic Protein Decreases Muscle Breakdown!

 • THE WORLD’S BEST SLOWLY ABSORBED PROTEIN
 • RICH IN ANTI-CATABOLIC AMINO ACIDS
 • PURE MICELLAR CASEIN

100% micellar casein

2,790.00 ден 3,390.00 ден Нарачај тука

Ultra Whey COMPLEX 700 gr

0 out of 5
(0)

Ultra Whey COMPLEX

Произведено во Италија

Ultra Whey COMPLEX е додаток во исхраната кој содржи инстантен протеински излат од сурутка, погоден за спортисти кои вршат напорна физичка активност.

Протеините придонесуваат за раст и одржување на мускулната маса. Производот е исто така збогатен со витамин Б6 кој придонесува за намалување на заморот и истоштеноста, и и на нормалниот метаболизам на протеини и гликоген. Протеините со сурутка природно содржат амино киселини со разгранет синџир (BCAA).

Yamamoto® Nutrition presents Ultra Whey COMPLEX. Ultra Whey COMPLEX a dietary supplement made from whey protein with instantly soluble Vitamin B6, recommended for athletes.
Proteins contribute to the growth and maintenance of muscle mass, while Vitamin B6 combats fatigue.

1,590.00 ден Select options

ISO100 HYDROLYZED | 2200 gr

0 out of 5
(0)
КОЛИЧИНА ВО СЕРВИРАЊЕ
ПРОТЕИН
25 гр
BCAAS
5.7 гр
LEUCINE
2.7 гр
4,990.00 ден Select options

Ultra Whey COMPLEX 2kg

0 out of 5
(0)

Ultra Whey COMPLEX

 66 дози             2,0 kg нето тежина

Произведено во Италија

Ultra Whey COMPLEX е додаток во исхраната кој содржи инстантен протеински излат од сурутка, погоден за спортисти кои вршат напорна физичка активност.

Протеините придонесуваат за раст и одржување на мускулната маса. Производот е исто така збогатен со витамин Б6 кој придонесува за намалување на заморот и истоштеноста, и и на нормалниот метаболизам на протеини и гликоген. Протеините со сурутка природно содржат амино киселини со разгранет синџир (BCAA).

 

 

Yamamoto® Nutrition presents Ultra Whey COMPLEX. Ultra Whey COMPLEX a dietary supplement made from whey protein with instantly soluble Vitamin B6, recommended for athletes.
Proteins contribute to the growth and maintenance of muscle mass, while Vitamin B6 combats fatigue.

3,300.00 ден 4,200.00 ден Нарачај тука

Iso-FUJI® 2000 gr

0 out of 5
(0)

ISO-FUJI

66 дози             2,0 kg нето тежина

Произведено во Италија

 

ISO-FUJI додаток во исхраната кој содржи е ултрафилтерен и микрофилтриран протеински излат од сурутка со вкрстен проток, погоден за спортисти кои вршат напорна физичка активност.

Протеините придонесуваат за раст и одржување на мускулната маса. Производот е исто така збогатен со витамин Б6 кој придонесува за намалување на заморот и истоштеноста, и со бромелаин, дигестивен ензим од природен извор. Протеините со сурутка се со висока биолошка вредност и природно содржат амино киселини со разгранет синџир (BCAA).

 

Yamamoto® Nutrition Iso-FUJI® is a dietary supplement with a whey-protein basis isolated by cross-flow ultrafiltration and microfiltration. It is suitable for athletes who engage in strenuous physical activity.

4,800.00 ден 5,800.00 ден Нарачај тука

Isolate 100 750 gr

0 out of 5
(0)

ИЗОЛАТ 100
ултра брз протеин совршен за брзо опоравување
и градење на чиста мускулна маса
25г протеин |0г јаглехидрати|159 БВ
– во 1 порција 30г

ЦФМ ВЕЈ ПРОТЕИН ИЗОЛАТ

ГРАТИС ДОСТАВА !!!

1,550.00 ден 1,900.00 ден Нарачај тука

Showing 1–20 of 28 results