Powerhouse

Плаќање при подигнување на нарачката

Бесплатна достава над 2000 ден

100% Оригинални Производи

Бесплатна достава над 2000 ден!

Производител на creGAAtine е Carnomed Ltd, Србија.
Главен фокус е истражување и развој во нутрициенти/суплементи базирани на докази, како и производство и дистрибуција на крајни производи. CreGAAtine е тестиран и цертифициран од Informed Sport, Tüv Süd (Германија), German Sport University Cologne и многу други за безденост и квалитет на производот.

Прикажан е еден резултат

Затвори
error:
Кошничка затвори